Buzlu Kahvenin Sıcak Kahveden Daha İyi Olduğunu Gösteren Nedenler!

Landessa | Soğuk Kahvenin En Taze Hali

Buzlu Kahve, yapması en kolay içecektir ve tadı cennettir – yazlar için en iyi içecektir. Soğuk içeceklerin gün geçtikçe artan popülaritesi, soğuk kahveleri de şaha kaldırdı. Yalnızca yaz aylarında değil, artık dört mevsim tüketilen soğuk kahveler birçok kişinin sabah uyanınca ayılabilmek için içtiği bir içecek haline geldi. 

Peki soğuk kahve neden bu kadar güzel ve neden sıcak kahveden daha iyi? Hadi gelin, detaylıca inceleyelim. Hazır mısınız? Başlıyoruz!

Soğuk Kahvenin En İyisi Olduğunu Gösteren Nedenler

  • Kahve telveleri sıcak su ile demlendiğinde içeriğinde bulunan yağlar birtakım asidik bileşenleri ortaya çıkarır. Ancak soğuk demlendiğinde asidite çok daha az çıkar. Kahve ne kadar az asitliyse, dişleriniz ve mideniz için o kadar sağlıklıdır.
  • Soğuk demlemede kahvenin daha az asit içerdiğini belirtmiştik. İşte bu sebeple soğuk kahveler daha lezzetlidir. Ayrıca krem şanti gibi malzemelerle süslenebildiği için daha eğlenceli olduğu bir gerçektir.
  • Yanmış dillere veda edin ve serin kahvenin keyfini çıkartın!
  • Hiçbir şey ilk yudumunuzla kıyaslanamaz! Kendinizi yataktan zorla kaldırdığınız bir günde, bir soğuk kahveyi kesinlikle hak ediyorsunuz! Zorlu bir gün ile mücadele etmek için efsanevi lezzet Landessayı da denemeyi unutmayın bu arada!
 

Amerika menşeili uluslararası bir donu ve kahve dükkanı tarafından yapılan bir araştırmaya göre, buzlu kahve tüketicilerinin yaklaşık %80’i, bir önceki yıla göre şuan daha fazla buzlu kahve sipariş ettiklerini belirtmiş!

Cidden, soğuk kahve içmek size birçok yönden fayda sağlayacak. Tüm sıcak kahve fanatiklerine bir sonraki kahve içişlerinde soğuk kahve almalarını tavsiye ediyoruz!

Ayrıca, Landessa’nın fevkalade lezzetli soğuk kahve çeşitlerini de denemenizi öneriyoruz! Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere!

Share
Yukarıya Çık